20 ianuarie 2012

Care sunt modalitatile in care puteti utiliza alga Galodium

Cele 250-300 ml de kefir obţinut după 24 de ore de fermentare a laptelui pot fi consumate ori inainte de masă cu aproximativ 30 de minute ori inainte de culcare. Bautura poate fi consumată 1-2 pe zi, de preferat seara pe o perioada de 21 de zile. Ulterior acestor zile de tratament, trebuie ca o pe parcursul a 8-9 zile să faceţi o pauză, pentru ca apoi sa reluaţi tratamentul.
După circa 15 zile activitatea stomacului se va intensifica, putând să apară chiar balonări sau scaun rarefiat, însă nu este recomandat ca tratamentul să se întrerupă. Ulterior dupa alte 10 zile scaunul devine normal. In cazul in care suferiţi de de probleme ale ficatului sau de probleme ranale există posibilitatea ca la nivelul acestor organele să apară senzaţii de disconfort.
Este important să stiţi faptul că după 21-25 zile de tratament cu alga galodium starea organismului dumneavostra se va schimba, pentru ca dupa alte 2 luni de tratament unele dintre afecţiunile de care suferiţi să dispară. După 1 an de zile cu tratament cu alga Galodium după programul de utilizare arătat veţi simţi îmbunătăţiri considerabile la nivelul organismului aceasta fiind sanatos..
Deşi nu aveţi nevoie decât de 2 linguriţe de granule din ciuperca Galodium pentru a beneficia de 250 ml de chefir,  si pentru a urma tratamentul menţionat, în timp de 17 zile cantitatea de granule de Galodium se dublează şi ca atare şi cantitatea de băutură rezultată va fi mai multă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spune parerea ta despre Alga Galodium.